LA CASETA - Projecte Educatiu


Qui som

La Caseta és un projecte educatiu que sorgeix l’any 2000 impulsat per Anna Bachs i Pere Juan.

Neix com un espai dirigit als infants i les seves famílies durant el procés de criança (en el període de la vida que va des del naixement fins als 6 anys).

El Projecte Educatiu pròpiament dit és el pilar fonamental del centre i acull els infants entre els 2 i 6 anys d’edat, acompanyant-los en el seu desenvolupament i partint dels principis de la pedagogia lliure. Aquest espai funciona diàriament entre les 9 i les 14:30h. Compta amb un total de 29 infants i quatre educadors.

Les Activitats de tardes amb Nens/es i Famílies estan orientades a donar suport i acompanyament a la criança, així com també a nens/es més grans (ofereix espais i propostes adequades a les diferents edats). Les activitats per als més menuts són els grups de Criança, espai grupal on els pares i mares, juntament amb els seus nadons, comparteixen amb altres famílies la psicomotricitat, la música i el ioga en un àmbit de reflexió, intercanvi i creixement personal i grupal. Per als nens/es més grans oferim una proposta de psicomotricitat (4- 6 anys) i de jocs marcials (6- 9 anys).

Les Activitats per a Adults estan destinades a aprofundir en el coneixement i creixement personal a través de diferents tècniques i propostes.

La Formació és un projecte que neix a partir de la demanda de persones vinculades i/o interessades en el camp educatiu i en la pedagogia lliure. És una proposta formativa d’un any de durada que té com a pilars: la formació personal de l’educador, la formació teòrica, la introducció a processos i recursos creatius i la pràctica dins de l'àmbit de la Caseta.


EQUIP HUMÀ

Neus Llop Guevara
Educadora social. Tècnica en expressió. Psicomotricista.

Aina Argemí Pont
Mestra d’educació infantil, psicomotricista i pedagoga sistèmica.

Eulàlia Solé Altimira
Sociòloga i Psicomotricista.

Jordi Dieguez Casanovas
Educador social i integrador.

Silvia Minarelli
Historiadora y psicomotricista.


c/Mateu, 16. Barcelona, España - CP 08012 - info@la-caseta.com