LA CASETA - Projecte Educatiu

voluntariatvoluntariatEl voluntariat a La Caseta consisteix a agafar un compromís de temps i de mirar-se un mateix. La proposta és venir de 9.30 a 15 h els dies convinguts.

Des de La Caseta us oferim un espai on poder-vos escoltar, on poder-vos observar i poder viure el dia a dia de La Caseta. Per aquest motiu, primer proposem d'estar observant sense interaccionar i després, poc a poc, a mesura que aneu integrant el fer de La Caseta, anar construint amb els infants. Per altra banda, necessitem ajuda en alguns moments concrets del dia, com a l'hora de dinar, quan sí que des del primer dia s'han de fer coses.

I perquè aquest procés sigui més complet, us oferim tenir un referent de l'equip amb qui poder parlar i conversar, a més de convidar-vos a una part de les reunions d'equip, que són els dimecres de 15.15 a 16.15 h.

Durant aquest temps hem vist que el procés de voluntariat normalment remou les persones, i també hem vist que hi ha la necessitat que aquest procés sigui per un temps llarg, com per exemple dos dies durant tot el curs.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres: info@la-caseta.com

c/Mateu, 16. Barcelona, España - CP 08012 - info@la-caseta.com