LA CASETA - Projecte Educatiu

Consciencia corporal i moviment
Escola de Mares i Pares
arts
consESCOLA DE MARES I PARES

Mètode Feldenkrais

Ofereix tallers vivencials, d’autoconeixement i temàtica diversa des d’una mirada respectuosa.

L’Espai d’Adults és un lloc de trobada per a totes aquelles persones que estan en contacte amb els infants i en procés de creixement personal per compartir, acompanyar i trobar respostes a les inquietuds que genera la criança o el dia a dia amb els infants, criança que té en compte el ritme i l’acompanyament emocional infantil i que es proposa assegurar el creixement i equilibri dels nen@s o un canvi de visió vital.
 

La Caseta és, fonamentalment, un espai on, tant infants com adults, creixem.

Propers tallers:-DISSABTE 21 D’ OCTUBRE: “Agressivitat i conflictes”

Horari: 10:00h-14:00h

A càrrec de Celeste Vaiana: mare, psicòloga, assessora pedagògica.

La agressivitat i la seva derivació com a “rabietas” o conflictes en infants, son més freqüents del que ens esperem, i els pares i mares no entenem gaire bé a qué es deuen, ni tampoc qué fer ni com acompanyar-les. Et proposo un lloc i un espai per compartir els néguits en relació a aquest tema, presentant algunes eines que poden aportar una mica de llum sobre aquesta situació quotidiana.


-DISSABTE 3 DE FEBRER: “Acompanyament emocional: com acompanyar en la confiança”

Horari: 10:00h-14:00h

A càrrec de Maite Duran: Mestra en Edu. Infantil, Acompanyant infants i famílies, Coordinadora La Caseta.

Taller de 4 hores dedicat a l’Acompanyament Emocional. Com acompanyar en la confiança, afavorint el benestar emocional dels infants.

La confiança, una emoció present el la naturalesa profunda del ser i en constant creixement en l’individu, permet una exploració constant de l’escolta pròpia en la creació i o desenvolupament de les pròpies capacitats i necessitats. A través del joc, la relació, la lliure expressió, el tacte, la vivència,  afavoreix l’augment d’autoestima en el propi ser en explorar i experivivenciar tot allò que cerca a la vida, amb capacitat d’escolta, d’error, de constància i sobretot de comprensió i creativitat, on el ser és sent ple.

 

-DISSABTE 5 DE MAIG: “Lectoescriptura: un procés natural i inevitable”

Horari: 10:00h-14:00h

A càrrec de Maite Duran: Mestra en Edu. Infantil, Acompanyant infants i famílies, Coordinadora La Caseta.

Taller de 4 hores dedicat a l’acompanyament a la lectoescriptura. 
... paraules, lectures, converses... en creació.
Un despertar des del propi desig i natural en la nostra quotidianitat, des de la pròpia exploració acompanyat del joc, la vivència, del material..., l’infant va descobrint de forma pròpia aquest món complexa d’expressió, tot compartint amb l’entorn.Coordina: Margherita Mangini

Informació e inscripcions:
espaiadults@la-caseta.com


c/Mateu, 16. Barcelona, España - CP 08012 - info@la-caseta.com