LA CASETA - Projecte Educatiu

Consciencia corporal i moviment
Escola de Mares i Pares
arts
consESCOLA DE MARES I PARES

Mètode Feldenkrais

Ofereix tallers vivencials, d’autoconeixement i temàtica diversa des d’una mirada respectuosa.

L’Espai d’Adults és un lloc de trobada per a totes aquelles persones que estan en contacte amb els infants i en procés de creixement personal per compartir, acompanyar i trobar respostes a les inquietuds que genera la criança o el dia a dia amb els infants, criança que té en compte el ritme i l’acompanyament emocional infantil i que es proposa assegurar el creixement i equilibri dels nen@s o un canvi de visió vital.
 

La Caseta és, fonamentalment, un espai on, tant infants com adults, creixem.

Propers tallers:- DISSABTE 11 FEBRER: “Tastet sobre el joc amb Mini Mons”,  amb Jenny Silvente, mestra i fundadora del blog "Veure, Pensar i Sentir", des d'on es dedica a transmetre una mirada d'aprenentatge vivencial, actiu i viu a través de formacions , assesoraments, cursos, tallers sobre joc, disseny d'espais educatius, documentació, ambients, psicomotricitat, per a una transformació de l'educació.
El joc dels Mini Mons és un tipus de joc imaginatiu i de rols que convida i provoca als infants a ser creatius i espontanis en un context de joc dramàtic-representatiu, de la mateixa manera que ho fan moltes altres activitats de la vida quotidiana. Està molt relacionat amb el joc amb titelles i la narració de contes i històries. La diferència fonamental del joc amb Mini Mons de qualsevol altre joc simbòlic és la inclusió d’altres jocs, com el de construcció i el de manipulació.

            Horari: 10:30 – 13:30h 
Coordina: Margherita Mangini

Informació e inscripcions:
espaiadults@la-caseta.com


c/Mateu, 16. Barcelona, España - CP 08012 - info@la-caseta.com