EL VOLUNTARIAT

En el dia a dia de La Caseta, comptem amb dues persones voluntàries que ens ajuden en el moment de preparació i recollida del dinar i de les propostes pedagògiques.

El voluntariat a La Caseta consisteix a agafar un compromís de temps i de mirar-se un mateix/a. La proposta és venir de 9.30 a 15 h els dies convinguts. Amb els anys hem vist que tant per afavorir el procés propi de la persona voluntària, com la dinàmica del dia a dia a la Caseta, necessitem que aquest compromís sigui regular, entre un i dos dies a la setmana durant tot el curs.

A La Caseta us oferim un espai on poder-vos escoltar, i observar, i poder viure el dia a dia del projecte educatiu. Per aquest motiu, primer proposem d’observar sense interaccionar i després, poc a poc, a mesura que aneu integrant el fer de La Caseta, anar construint amb els infants. Per altra banda, necessitem ajuda en alguns moments concrets del dia, com a l’hora de dinar i de preparar propostes pedagògiques, on ja des del primer dia us demanem la vostra participació.

Perquè aquest procés sigui més complet, teniu un referent de l’equip educatiu amb qui poder parlar i conversar al final del dia.  També un cop al mes o cada dos mesos ens trobem tot l’equip de voluntariat i educatiu per acompanyar-vos en el vostre procés.

Si esteu interessats/ des , per a més informació podeu contactar amb nosaltres:  info@la-caseta.com