Els i les voluntàries

En el dia a dia de la Caseta, comptem amb dues persones voluntàries que ens ajuden en el moment de preparació i recollida del dinar i de les propostes pedagògiques.

El voluntariat a La Caseta consisteix a agafar un compromís de temps i de mirar-se un mateix/a. La proposta és venir de 9.30 a 15 h els dies convinguts. Amb els anys hem vist que tant per afavorir el procés propi de la persona voluntària, com la dinàmica del dia a dia a la Caseta, necessitem que aquest compromís sigui regular, entre un i dos dies a la setmana durant tot el curs.

Des de La Caseta us oferim un espai on poder-vos escoltar, on poder-vos observar i poder viure el dia a dia de La Caseta. Per aquest motiu, primer proposem d’estar observant sense interaccionar i després, poc a poc, a mesura que aneu integrant el fer de La Caseta, anar construint amb els infants. Per altra banda, necessitem ajuda en alguns moments concrets del dia, com a l’hora de dinar i la preparació de propostes pedagògiques, on ja des del primer dia us demanem la vostra participació.

Perquè aquest procés sigui més complet, teniu un referent de l’equip educatiu amb qui poder parlar i conversar al final del dia.  També un cop al mes o cada dos mesos ens trobem tot l’equip de voluntariat i educatiu per acompanyar-vos en el vostre procés.

Si esteu interessats/ des , per a més informació podeu contactar amb nosaltres: info@la-caseta.com