LA CASETA

La Caseta és un projecte educatiu que sorgeix l’any 2000 impulsat per Anna Bachs i Pere Juan.
Neix com un espai dirigit als infants i les seves famílies durant el procés de criança (en el període de la vida que va des del naixement fins als 6 anys).

El projecte educatiu pròpiament dit és el pilar fonamental del centre i acull els infants entre els 2 i 6 anys d’edat, acompanyant-los en el seu desenvolupament i partint dels principis de la pedagogia lliure. Aquest espai funciona diàriament entre les 9 i les 14:30h. Pot arribar a acollir un grup de 26 infants, amb una ràtio màxima de 7 infants per adult.

Les activitats de tardes amb nens/es i famílies estan orientades a donar suport i acompanyament a la criança, així com també a nens/es més grans (ofereix espais i propostes adequades a les diferents edats).

Les activitats per als més menuts són els grups de criança, espai grupal on els pares i mares, juntament amb els seus nadons, comparteixen amb altres famílies la psicomotricitat, la música i el ioga en un àmbit de reflexió, intercanvi i creixement personal i grupal.

Pels infants d’1 a 4 anys i les seves famílies, oferim propostes de psicomotricitat en família.

Pels nens/es més grans (4- 7 anys)  oferim sessions de psicomotricitat vivencial i relacional.

Les activitats per a adults estan destinades a aprofundir en el coneixement i creixement personal a través de diferents tècniques i propostes.

La formació és un projecte que neix a partir de la demanda de persones vinculades i/o interessades en el camp educatiu i en la pedagogia lliure. És una proposta formativa d’un any de durada que té com a pilars: la formació personal de l’educador/a, la formació teòrica, la introducció a processos i recursos creatius i la pràctica dins de l’àmbit de la Caseta.

Actualment l’equip humà de la Caseta És:

Equip gestor:

Marta Cabré Robert 
Ambientòloga, formada en Mètode Holístic d’autoconsciència i mare.

Eulàlia Solé Altimiria
Sociòloga, psicomotricista i educadora de massatge infantil.

Jordi Dieguez Casasnovas
Educador social i integrador.

Equip educatiu:

Eulàlia Solé Altimiria
Sociòloga, psicomotricista i educadora de massatge infantil.

Jordi Dieguez Casasnovas
Educador social i integrador.

Marta Cabré Robert 
Ambientòloga, formada en Mètode Holístic d’autoconsciència i mare.

Luciana Ledesma
Pedagoga i professora de ioga infantil.

Neteja i cura de l’espai:

Balbina Reyes Vallejo