Trobada per parlar sobre el voluntariat a La Caseta: 5 de setembre del 2019 a les 17h

El voluntariat a La Caseta està pensat per ser un espai de creixement per a persones que tinguin curiositat i disponibilitat per conèixer l’acompanyament que construïm a la Caseta, podent viure i observar el dia a dia amb nosaltres. Les persones voluntàries ens ajuden en la preparació dels espais, propostes i dinars.

Nosaltres oferim acompanyament en el procés vivencial dels voluntaris/àries i dinar ecològic i de proximitat cuinat per les famílies amb molta cura i amor.

Informació: info@la-caseta.com

Sessió oberta COS I ATENCIÓ: 16 de setembre del 2019 a les 19h

Un espai per a recuperar el contacte amb el teu cos. «Assaboreixo el moment. M’emociono amb el moviment i la música. Escolto el silenci. Respiro a fons. És temps per a mi, per retrobar-me.»

Utilitzarem diverses eines de la Teràpia Corporal Integrativa com la respiració, la bioenergètica, el moviment expressiu i el massatge.

Informació:  bertaff@gmail.com

Sessió informativa de psicomotricitat: 19 de setembre 2019 a les 18h

Una oportunitat per conèixer l’espai, les psicomotricistes, poder preguntar i compartir per totes les persones interessades a apuntar-se a l’activitat de psicomotricitat en La Caseta. Es tracta d’una trobada només per a persones adultes, per poder parlar amb tranquil·litat i respondre totes les consultes que hi hagi.

Informació i inscripcions a la sessió informativa: tardeslacaseta@gmail.com

Sessió informativa de la formació de La Caseta: 27 de setembre 2019 a les 18:30h

Volem afavorir les actituds i capacitats que permetin a les persones situar-se en un lloc que ajudi l’infant a desenvolupar-se íntegrament, és a dir, en una pedagogia del joc, de l’acompanyament emocional, la creativitat, la llibertat i el respecte.

Formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament

Últim dia per apuntar-se a la formació de “Com acompanyar la sexualitat” amb Anna Salvia: 27 de setembre 2019

Un espai on reflexionarem sobre l’educació sexual que donem als infants a partir del compartir coneixements , vivències i recursos. Adreçada a famílies i acompanyants d’infants de 0-12 anys.

Formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament

Les portes obertes del projecte 2-6 seran el divendres 11 d’Octubre del 2019 de 17h a 18:30h

La Caseta és un projecte d’educació viva que acull infants de 2 a 6 anys des de l’any 2000, i a partir del curs 19-20 també hi haurà infants a partir d’1 any a la Petita Caseta.

Taller de minimons Dissabte 1 de febrer: 9:30 a 13:30h.

L’infant aprèn a través dels sentits, s’obre pas al món jugant i experimentant, provant i comprovant. L’adult té la funció de captar els seus moviments i crear espais preparats per posar en marxa tots els seus sentits.

Per a més informació podeu escriure a espaiadults@la-caseta.com

Formació en tràmits de ser reconeguda pel Departament d’Ensenyament, aquesta formació està formada pel taller de minimons i el de pedagogia de la llum.

Taller de pedagogia de la llum Dissabte 14 de març: 9 a 14h i de 15:30h a 18:30h