Aquest curs ha estat un curs ple d’activitats i molt de joc.

Des de La Caseta hem viscut un curs ple de vivències molt boniques i nodridores acompanyant infants i les seves famílies.

Al projecte de matins hem estat acompanyant un grup de nens i nenes que tenien moltes ganes d’explorar.

L’equip del Jordi, l’Eulàlia i la Sílvia acompanyats de la Carla i la Maria i els i les voluntaris i voluntàries i la gent de pràctiques han construït un dia a dia viu. Escoltant als infants de La Caseta hem anat construint sales de psicomotricitat, espais creatius, racons de massatge i moltes altres propostes. La proposta d’experiments ha tingut molt d’èxit entre els més grans de La Caseta i hem estat investigant molt.

Com ja fa anys els i les més grans han gaudit de les excursions. Tant del lloc on arribaven com de tot el procés (des de l’assemblea on escullen on anar, com del camí per arribar i de la tornada).

Aquest curs, pels més petits i petites hem creat un espai exclusiu per a ells a nivell psicomotriu que han gaudit moltíssim. Des de La Caseta ens agrada cuidar totes les necessitats dels membres del grup, per això a vegades fem propostes per edats i altres per interès.

Com sempre els membres de La Caseta som una petita tribu.
Hem compartit els cercles de famílies, les sortides i hem sortit al carrer amb la festa de Sant Jordi.

A La Caseta a les tardes hi ha els grups de psicomotricitat que aquest curs han estat acompanyats per l’Eulàlia, la Neus, la Sílvia i la Mireia. La coordinadora era la Carolina. Ha estat un plaer un curs més compartir amb vosaltres tots els muntatges de sales. Gaudir de les rampes, viure l’emoció d’escalar, descobrir els túnels, el vent de les hamaques i els jocs simbòlics, entre d’altres.

Els caps de setmana hem estat vivint diversos tallers i formacions. A principi de curs vam créixer de la mà de l’Anna Salvia amb el curs com acompanyar la sexualitat dels infants. Ja és el tercer any que el fem i ha estat tot un èxit, les places es van exhaurir. Però, no patiu que si algú es va quedar amb ganes, repetim el curs vinent i tornarà a ser reconegut pel Departament d’Ensenyament.

També va haver-hi el taller de la Magda Sole amb el Pas dels Infants, de la mà de la Maria Casetallana i la Vicky Mateu vam parlar de matemàtiques, lletres, pantalles i dels reis.

La formació de La Caseta , que també estava reconeguda pel Departament d’Ensenyament, ha estat un viatge on poder-nos oferir un espai de cura i no judici per conèixer-nos i construir-nos com a acompanyants des del cor. Un plaer construir espais on poder créixer i compartir. De la mà del Pere Juan, l’Aina Argemí, la Neus Llop i la Tània Rojo.

A més a més de totes aquestes activitats. També hem organitzat cicles de presentacions de llibres i concerts en família.

I ara a l’estiu continuem amb el casal d’estiu creatiu i amb els jocs de famílies creatives. Que podem fer gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Barcelona.

Des de La Caseta ja fa tres anys que ens hem constituït com a cooperativa i hem vist tots els inconvenients i avantatges que té, i volem continuar apostant per posar el nostre granet de sorra a la transformació social. Ens reafirmem com a equip la Neus, l’Aina, el Jordi i l’Eulàlia perquè volem continuar sent una cooperativa sense ànim de lucre que posa a les persones al centre tant a treballadors com a les famílies.

També agrair al pla del SOC.

Ara al juliol és un bon moment per agrair tots els moments viscuts, tots els aprenentatges fets, les vivències compartides i reconèixer tots els que n’heu format part.

Moltes gràcies a tots i a totes per compartir amb nosaltres aquest curs.

Feliç estiu