Presentació i xerrada sobre el llibre Dos gotas.

Dijous, 14 de febrer, a les 19.30 h.

Un viatge fascinant explicat amb senzillesa i passió que, com l’aigua, apel·la a l’essència del que som: transformació i moviment.

Pere i Ona Juan, autors de Dues Gotes (conte il·lustrat); Victoria Pazmino i Ramiro Matas (coordinació editorial).

Aquesta presentació constarà de dues parts: primer es farà la presentació del conte: l’origen del relat; a continuació, s’obrirà un espai de conversa sobre el sentit del llenguatge simbòlic en els infants (joc i contes).

És una trobada per a adults, però si venen infants que poden estar quiets són benvinguts. No hi haurà espai de joc.

Posteriorment s’entregaran els llibres als mecenes que han participat en el Verkami, i també hi haurà la possibilitat de comprar-ne exemplars.

 

Presentació del conte Què fan les tetes quan dormen?, d’Elisa Capellades amb il·lustracions de Marta Espinach.

24 de febrer, d’11 a12 h.

Un recurs tendre i divertit per acompanyar el deslletament d’una manera respectuosa.

Aquesta presentació constarà d’una xerrada i presentació del conte i  després espai de preguntes. Aquest espai és per a adults o famílies (els infants són benvinguts, cuidant que és un espai de conversa per a grans).

Es podran comprar els llibres en català i en castellà.

Presentació dels llibres 40 semanas y Mamá De Gloria Vives

22 de març a les 18:30

Per molt o poc que et preparis, per moltes o poques que siguin les teves expectatives, per molts o pocs casos que coneguis, no pots fer-te una idea exacta del que és convertir-te en mare.

És un llibre pròxim, amb un gran sentit de l’humor, molt tendre i, sobretot, un llibre en el qual et veus reflectida com a mare. Si ho ets, és impossible llegir-ho i que no se t’escapi un somriure recordant les teves pròpies vivències. Si no ho ets encara, és una bona forma de conèixer la realitat. Al final, ens demostra que ser mamà no és com t’ho havien comptat. És millor.

Previ reserva es pondran comprar llibres amb descompte

Presentació dels llibres El primer joc d’en Jan i la Marina i Descobrint el cos, sembrant paraules

7 de maig a les 18 h.

Descobrint el cos, sembrant paraules és un conte senzill, didàctic, pedagògic, revelador i reconciliador. Escrit per a qui vol explicar-se i li falten paraules. I per a les criatures que “tot” ho volen saber. Per les i els adolescents que cerquen persones a qui preguntar amb confiança i respostes clares i sinceres.

El primer joc d’en Jan i la Marina és el relat d’un embaràs vist per la germana del nadó que arrribarà i les il·lustracions mostren el part de la criaturaEl conte exposa la relació de complicitat que estableix una nena amb el seu germà petit quan encara no ha nascut. La mare, entrant en el seu joc, els integra a tots dos, reconeixent les seves necessitats diferents.

Descompte en la compra del pack dels dos llibres

Autora : Montse Catalán i il·lustradora Aina Sallés i coeditores de Migjorn: Esther Prim i de Pol.len Edicions: Aida Iglesias de Prada

Presentació del llibre Criar y jugar: un cuaderno practico para educar desde el amor y el respeto. D’Elisenda Pascual

 Data per confirmar a les 18:30h

Aquesta presentació constarà d’una petita xerrada, després espai per parlar del llibre i finalment un espai per poder fer preguntes.

“Una invitació a conèixer una altra forma de criar, on l’amor i el respecte marquen el compàs.
Una obra que aborda com podem acollir als nostres fills tal com són, i ofereix eines per a regular els seus comportaments sense tractar de canviar la seva essència.
El joc és una eina indispensable en el nostre desenvolupament com a espècie humana: activa la creativitat i la capacitat d’improvisació i permet desenvolupar recursos i eines per a poder bregar amb diverses situacions en la vida.”

Elisenda Pascual i Martí és psicòloga, psicoterapeuta i escriptora i Fundadora i Directora d’Acompanyament Familiar

Es podran comprar llibres amb descompte.

Entrada gratuïta.Que ens confirmeu l’assistència ens ajuda a organitzar-nos, però no és imprescindible.

Més informació a info@la-caseta.com o al telèfon 622 13 71 24.