Conjunt de tallers que pretén acostar-nos i aprofundir en diversos àmbits de la infància: l’acompanyament emocional, l’educació i la criança. Ens apropen a diferents perspectives i referents. Combinen dinàmiques vivencials amb teoria, reflexió i debat obert. L’objectiu és entendre i acompanyar la infància des d’un lloc renovat, revisat i sostingut per eines i recursos adequats a cada moment.

L’AVENTURA DE LLEGIR I ESCRIURE

Què passa al nostre cervell quan intentem començar a llegir i escriure. Quin és el procés i mecanismes que es posen en marxa per tal que l’aprenentatge tingui èxit. La lectura i l’escriptura global significativa.

Data: 9 de febrer, del 2019, de 9:30 a 14:30 h.

PANTALLES, INFANTS I NOVES TECNOLOGIES

Com, quan i per què? Quins aspectes del món de l’infant s’estan transformant amb la tecnologia i com això influencia el seu desenvolupament. Quantes hores poden estar davant la pantalla? Per entretenir o per aprendre? Quin impacte poden tenir les imatges que veuen? I la informació que reben? Com resolen la gestió d’emocions? Com afecten les noves tecnologies a les seves relacions? I a com perceben el món?

Data: 30 de març del 2019 de 10 a 13 h.

LA MÀGIA DE LES MATEMÀTIQUES

Com aprenen i entenen les matemàtiques els infants de 0 a 7 anys. El paper del cos i dels sentits. Com ajudar els infants a fer el pas dels materials i vivències concretes als processos cognitius abstractes. Les matemàtiques vivencials significatives.

Data: 25 de maig del 2019, de 9:30 a 14:30 h

Els tres tallers:

  • Inclouen dossier i consulta particular per mail.
  • Estan impartits per: Maria Castellana i Vicky Mateu
  • Preu: 45 euros, 40 euros socis i sòcies de la XELL, el taller de 5 hores; 30 euros, 25 euros socis i sòcies de la XELL, el taller de 3 hores.
  • Cicle reconegut pel Deparatament d’Ensenyament.